بررسی HP Reverb G2
نوشته شده توسط Rouzbeh
2 سال پیش
بررسی Valve Index
نوشته شده توسط Rouzbeh
2 سال پیش
بررسی HTC Vive Cosmos and Cosmos Elite
نوشته شده توسط Rouzbeh
2 سال پیش

بهترین نرم‌افزارهای مدیریت رمز عبور در سال 2020

مؤسسه ملی فناوری و استانداردها در سال 2016 توصیه‌های سخت‌گیرانه‌ی خود برای رمزهای عبور را لغو کرد، ولی بیشتر محصولات و خدمات دیجیتالی باز هم هنگام تعیین رمز عبور از شما عبارت منحصربه‌فرد و پیچیده‌ای می‌خواهند. ذهن ما نمی‌تواند چنین حجم بالایی از رمزهای عبور طولانی و پیچیده را در خود نگاه دارد. پس بهترین راه‌حل برای چنین موقعیتی چیست؟ البته که جواب استفاده از نرم‌افزار مدیریت رمز عبور است.

با بیش از 5 هزار مقاله‌ای که در زمینه‌ی امنیت سایبری نوشته شده است می‌دانیم که یک نرم‌افزار خوب مدیریت رمز عبور باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد. در وب کاوش کردیم و فهرستی از بهترین نرم‌افزارهای مدیریت رمز عبور را برای‌تان گرد هم آورده‌ایم.

محبوب‌ترین انتخاب‌مان LastPass است. این نرم‌افزار از امکانات خوبی مانند نظارت بر اعتبار، تأیید هویت دو مرحله‌ای، تولیدکننده‌ی رمز عبور و یک رمز عبور اصلی و ایمن پشتیبانی می‌کند. اگر احساس می‌کنید LastPass نرم‌افزار خوبی برای شما نیست می‌توانید به ادامه‌ی فهرست نگاهی بیندازید و بهترین نرم‌افزار مدیریت رمز عبور را بنا بر نیازهای خوب انتخاب کنید.

با بیا تو اینجا همراه باشید . . .

LastPass (ویندوز، مک، لینوکس، کروم)

LastPass نرم‌افزار فوق‌العاده‌ای برای مدیریت رمز عبور است که در نسخه‌های رایگان و پولی ارائه می‌شود. LastPass به شما اجازه می‌دهد پس از ایجاد رمز عبور اصلی‌تان، اطلاعات ورود به سایت‌های دیگر را از مرورگرهای فایرفاکس، کروم، ادج، اوپرا و سافاری وارد این نرم‌افزار کنید. سپس به شما کمک می‌کند تا با پاک کردن اطلاعات از رایانه‌تان به حفظ امنیت آن کمک کنید. تنها کاری که باید بکنید این است که رمز عبور اصلی این نرم‌افزار را به یاد بسپارید.

دیگر امکانات رایگان LastPass شامل تأیید هویت دو مرحله‌ای، نظارت رایگان بر اعتبار، قابلیت استفاده از چند هویت و حتی قابلیت پر کردن خودکار اطلاعات خریدتان است. LastPass اطلاعات رمزنگاری شده‌ی شما را در سرورهای خود نیز ذخیره می‌کند، به این معنی که می‌توانید از این نرم‌افزار روی کامپیوترهای دیگری به غیر از سیستم خودتان نیز استفاده کنید و رمز عبورتان را به سادگی با اعضای خانواده‌تان به اشتراک بگذارید. این نرم‌افزار ابزاری برای تولید رمز عبور را نیز در خود جای داده است.

بیشتر بخوانید . . .
بهترین اکولایزرهای صوتی برای ویندوز 10

نسخه‌ی پولی این نرم‌افزار شامل گزینه‌های بیشتر برای تأیید هویت، پشتیبانی فنی قدرتمند و توانایی همگام‌سازی اطلاعات رایانه و گوشی هوشمندتان است.

در حالی که LastPass به دلیل امکانات و واسط کاربری‌اش انتخاب محبوب ماست، در گذشته آسیب‌پذیری‌های امنیتی مشخصی را پشت سر گذاشته است. این شرکت برای جلوگیری از اتفاقات مشابه به طور مداوم نرم‌افزار خود را به‌روزرسانی می‌کند تا اطلاعات شما ایمن و حفاظت‌شده باقی بماند.

Dashlane (ویندوز، مک، آی‌اواس، اندروید)

Dashlane نرم‌افزار نوآورانه و ساده‌ای است، مجهز به تأیید هویت دو مرحله‌ای است و می‌توانید فقط با چند کلیک رمز عبورتان را در چندین وبسایت تغییر دهید. نکته‌ی مثبت این نرم‌افزار این است که با هر به‌روزرسانی از منابع سخت‌افزاری کمتری استفاده می‌کند و با آن می‌توانید یادداشت‌های محرمانه‌ی خود را ذخیره کنید و در مواقع بحرانی رمزهای عبور رمزنگاری شده‌ی خود را با مخاطبان اضطراری خود به اشتراک بگذارید.

این نرم‌افزار به شما اجازه می‌دهد انتخاب کنید که می‌خواهید رمزهای عبور خود را روی دستگاه‌تان و در حالت رمزنگاری شده ذخیره کنید یا آن‌ها را به طور خودکار بین دستگاه‌هایتان همگام‌سازی کنید. کیف پول دیجیتالی این نرم‌افزار به شما اجازه می‌دهد که حتی اگر حساب کاربری Dashlane ندارید در سایت‌های فروشگاهی مختلف خرید کنید.

در Dashlane می‌توانید در صورت نیاز  به سادگی رسیدهای خریدتان را پاک کند. اگر احساس می‌کنید حساب کاربری‌تان در یکی از سایت‌ها به خطر افتاده است می‌توانید بدون مراجعه به سایت و از طریق خود نرم‌افزار رمز عبورتان را تغییر دهید. برای نسخه‌ی تجاری این نرم‌افزاری باید سالیانه مبلغی را بپردازید.

1Password (ویندوز، مک، آی‌اواس، اندروید)

امکانات این ابزار قدرتمند مدیریت رمز عبور شامل یک تولیدکننده‌ی قدرتمند رمز عبور، ذخیره‌سازی نام کاربری و رمز عبور، به اشتراک گذاری ایمن و واسط کاربری نوآورانه است. این نرم‌افزار حتی شامل برج مراقبتی است که رخنه‌های امنیتی وبسایت‌ها را به اطلاع‌تان می‌رساند.

بیشتر بخوانید . . .
بهترین شبیه سازهای SNES برای اندروید

کیف پول دیجیتالی این نرم‌افزار به شما اجازه می‌دهد هر چیزی از اطلاعات حساب کاربری و کارت بانکی تا یادداشت‌ها و رمز عبور شبکه‌تان را ذخیره کنید. توسعه‌دهندگان این نرم‌افزار آنقدر از امنیت آن مطمئن هستند که جایزه‌ای 100 هزار دلاری برای رخنه به این نرم‌افزار تعیین کرده‌اند.

بزرگ‌ترین مشکل 1Password نبود نسخه‌ی رایگان این نرم‌افزار است و برای استفاده از این نرم‌افزار باید مبلغ ماهیانه 2.99 را به طور سالیانه پرداخت کنید. با پرداخت این هزینه‌ی سالیانه می‌توانید تمام اطلاعات‌تان را روی دستگاه‌تان ذخیره کنید و در صورت نیاز با استفاده از دراپ‌باکس، آی‌کلود یا هر روش دیگری اطلاعات‌تان را بین دستگاه‌هایتان همگام‌سازی کنید.

یکی دیگر از نکات منفی این نرم‌افزار محدودیت گزینه‌های همگام‌سازی است. با این حال بسته‌ی خانواده‌ی این نرم‌افزار به شما امکان استفاده روی 5 رایانه را می‌دهد و هزینه‌ی آن 4.99 است که پیشنهاد خوبی است.

Keeper Security Password Manager (مک، ویندوز، لینوکس)

Keeper Security راه‌حل‌های مختلفی را برای مدیریت رمز عبور سازمان‌ها، کسب‌وکارها، خانواده‌ها و استفاده‌های شخصی ارائه می‌دهد. این نرم‌افزار یکی از قابل گسترش‌ترین نرم‌افزارهای مدیریت رمز عبور است.

این نرم‌افزار با استفاده از تأیید هویت دو مرحله‌ای و ذخیره‌سازی ایمن فایل‌ها از داده‌های شما محافظت می‌کند. همچنین شامل بسیاری از امکانات کاربردی است که برای استفاده‌های شخصی بسیار مناسب است. یکی از این امکانات، تاریخچه است که به شما امکان می‌دهد در مواقع نیاز نسخه‌ای پیشین از اطلاعات‌تان را بازیابی کنید و همچنین می‌توانید دسترسی اضطراری به رمزهای عبورتان را در اختیار پنج مخاطب قرار دهید.

Keeper در مقایسه با نرم‌افزارهای دیگر انعطاف بیشتری در زمینه‌ی ذخیره‌سازی داده‌ها دارد و می‌توانید داده‌های متنوع‌تری را در آن ذخیره کنید. می‌توانید اطلاعات پاسپورت، شماره‌ی گواهینامه و دیگر موارد مهم‌تان را در این نرم‌افزار ذخیره کنید.

بیشتر بخوانید . . .
معرفی اپلیکیشن های برتر برای ساخت خودکار ویدیو کلیپ

Bitwarden (ویندوز، مک، لینوکس، آی‌اواس، اندروید، مرورگر)

نرم‌افزاری رایگان و متن‌باز برای مدیریت رمز عبور که در سال 2016 عرضه شد. متن‌باز بودن این نرم‌افزار به این معنی است که کد آن در گیت‌هاب موجود است و هر کسی می‌تواند آن را بررسی کند. طبق ادعای این شرکت این نرم‌افزار توسط محققان امنیتی و همچنین شرکت‌های ثالث امنیتی تحت بررسی قرار گرفته است.

ایجاد حساب کاربری در این نرم‌افزار آسان است، آدرس ایمیل و رمز عبور اصلی‌تان را وارد کنید و سپس ایمیل‌تان را تأیید کنید. پس از آن می‌توانید به طور دستی آیتم‌هایی برای ذخیره‌ی اطلاعات ورود، اطلاعات کارت بانکی، اطلاعات هویتی (شماره گواهینامه، شماره ملی و …) یا یادداشتی امن ایجاد کنید. همچنین ابزار رایگانی برای تولید رمز عبور در اختیارتان قرار می‌گیرد.

Bitwarden نسخه‌ای پولی و به ازای 10 دلار در سال نیز ارائه می‌دهد. این نسخه شامل 1 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی رمزنگاری شده برای ضمیمه کردن فایل‌ها، ورود دو مرحله‌ای، تولیدکننده‌ی گذرواژه یکبارمصرف بر اساس زمان، گزارش‌های رخنه‌های اطلاعاتی و دیگر امکانات است. می‌توانید در ازای پرداخت 4 دلار برای هر گیگابایت فضای ذخیره‌سازی سالیانه نیز فضای ذخیره‌سازی بیشتری دریافت کنید.

اگر نمی‌خواهید Bitwarden را روی سیستم‌تان نصب کنید می‌توانید از افزونه‌ی مرورگر آن استفاده کنید که برای کروم، فایرفاکس، اوپرا، مایکروسافت ادج، سافاری و سه مرورگر دیگر عرضه شده است. همچنین می‌توانید با استفاده از هر مرورگری و در هر دستگاهی به حساب کاربری Bitwarden خود دسترسی داشته باشید. این نرم‌افزار برای همگام‌سازی، اطلاعات‌تان را در فضای ابری ذخیره می‌کند.

 

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

Rouzbeh

روزبه هستم، مدیر و مسئول سایت (بیا تو اینجا)، اینجانب تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار را دارم، 9 سال سابقه در زمینه وبلاگ نویسی و تولید محتوا، و 9 سال در زمینه طراحی و مدیریت سایت، که در مجموع 18 سال سابقه در این حوزه را دارا میباشم، و در زمینه هایی مانند امور کامل خدمات کامپیوتری و همچنین بصورت تخصصی در کار طراحی سایت و کانفینگ شبکه خصوصی مجازی فعالیت دارم

تبلیغات

نظرات کاربران

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و مـــتوجه نــویسندگان و سایر کـــاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تــبلیغاتی و یا حـــمایتی و از این نوع دسته ها باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیـــدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب هم شاید بپسندید . . .