بررسی HP Reverb G2
نوشته شده توسط Rouzbeh
2 سال پیش
بررسی Valve Index
نوشته شده توسط Rouzbeh
2 سال پیش
بررسی HTC Vive Cosmos and Cosmos Elite
نوشته شده توسط Rouzbeh
2 سال پیش

بهترین اپلیکیشن های پادکست

همانقدر که رسانه‌های ویدیویی جذابند، پادکست‌ها هم جایگاه بسیار مهمی در میان رسانه‌های آنلاین دارند چرا که تقریبا هر موضوعی را شامل می‌شوند. از پادکست‌های قصه‌گویی و موسیقی گرفته تا پادکست‌هایی که از مسائل سیاسی، اقتصادی و علمی صحبت می‌کنند، همگی مخاطب خاص خودشان را دارند و میلیون‌ها نفر از سراسر دنیا دقایقی از روزشان را به آن‌ها گوش می‌سپارند.

همین استقبال خوب باعث شده که اپلیکیشن‌هایی تخصصی برای میزبانی و انتشار پادکست‌ روانه موبایل‌ها شوند. در این مقاله می‌خواهیم شما را با بهترین اپلیکیشن‌های پادکست برای iOS و اندروید آشنا کنیم. پس تا پایان با ما همراه باشید. تا به معرفی این اپلیکیشن ها بپردازیم در سایت بیا تو اینجا . . .

Google Podcasts

از بین بهترین اپلیکیشن های پادکست، گوگل پادکست اگر بهترین نباشد قطعا جزو ضروری‌ترین اپلیکیشن‌های پادکستی به شمار می‌رود که باید در گوشی داشته باشید. این اپلیکیشن ۲ مگابایتی (که حجم بسیار کمش به خودی خود یک دلیل برتری است) رایگان است و مالتی پلتفرم، و چون با حساب گوگل‌تان Sync می‌شود می‌توانید پادکستی را از گوشی شروع کنید و ادامه‌اش را روی رایانه گوش بدهید.

گوگل پادکست اجازه تغییر سرعت پخش را به شما می‌دهد، و می‌توانید قسمت‌های سکوت را هم به سرعت رد کنید. نکته خوب دیگر اینکه به غیر از پادکست‌های انگلیسی و زبان‌های زنده دنیا، بسیاری از پادکست‌های خوب فارسی زبان هم در آن میزبانی می‌شوند که باعث می‌شود ارزش نصب بالایی داشته باشد.

Castbox

بعد از گوگل پادکست، کست باکس (Castbox) هم جزو پادکست‌های محبوب ایرانی‌هاست که بسیاری از تولیدکنندگان آن را برای نشر محتوایشان پسندیده‌اند. Castbox کاملا رایگان است و خوشبختانه در این نسخه خبری از تبلیغات آزاردهنده نیست، و به لطف همگام‌سازی با فضای ابری از تمام پلتفرم‌ها می‌توانید به پادکست‌های ذخیره‌شده‌‌تان دسترسی پیدا کنید.

اگر دوست دارید زبانتان را تقویت کنید هم کست باکس اپلیکیشن مناسبی برای شماست چرا که بیش از ۷۰ زبان را پشتیبانی می‌کند و بیش از ۹۵ میلیون پادکست از سراسر دنیا را می‌توانید به رایگان از آن دانلود کنید. از دیگر ویژگی‌های خوب کست باکس هم می‌توان به پشتیبانی از اسپیکر آمازون اکو و کروم کست اشاره کرد.

Apple Podcasts

کاربران اپل با وجود اپل پادکستز به طور پیش‌فرض در گوشی، خیالشان بابت پادکست‌های مورد علاقه‌شان راحت است. یکی از مزایای اپل پادکستز رابط کاربری بسیار ساده و در عین حال، پخته اپلیکیشن است که کار در آن را به تجربه لذت بخشی تبدیل می‌کند.

با اپل پادکست می‌توانید پادکست‌های مورد علاقه‌تان را دانلود کرده و بعدا به صورت آفلاین آن‌ها را گوش بدهید. ضمنا با اضافه کردن پادکست‌ها به فهرست علاقه‌مندی‌ها، می‌توانید به محض انتشار اپیزودهای جدید با اعلان iOS از این موضوع با خبر شوید. همچنین اپل پادکست هم جزو سرویس‌های میزبانی پادکستی است که پادکست‌های ایرانی و فارسی زبان در آن حضور دارند.

SoundCloud

همه ساوندکلاود را به استریم موسیقی می‌شناسند اما باید بدانید که این اپلیکیشن رایگان میزبان طیف گسترده‌ای از پادکست‌های جذاب هم هست. ساوندکلاود مالتی پلتفرم است و به خوبی میان نسخه‌های موبایل و تحت وب همگام‌سازی می‌شود.

هر چند که کار کردن در محیط آن به سادگی گوگل پادکست نیست و برای دانلود و گوش کردن آفلاین پادکست‌ها باید مشترک پریمیوم باشید. اما با این وجود هوش مصنوعی ساوندکلاود ویژگی بسیار مهمی است که بسته به پادکست‌هایی که گوش می‌کنید، پادکست‌های مشابه را به شما معرفی و پیشنهاد می‌کند.

Spotify

برای ما که به پلی‌لیست‌های جذاب اسپاتیفای عادت کرده‌ایم، شاید استفاده از این اپ برای گوش دادن به پادکست خیلی رایج نباشد. اما باید بدانید که بعضی از مهم‌ترین پادکست‌های دنیا در این پلتفرم منتشر می‌شوند چرا که قریب به ۳۰۰ میلیون کاربر دارد.

درست مثل استریم موسیقی، از ویژگی پادکست اسپاتیفای هم می‌توانید به رایگان استفاده کنید. البته تا جایی که قادر به تحمل آگهی‌های صوتی میان‌برنامه‌ای آن باشید. ضمنا چند مورد از موفق‌ترین پادکست‌های فارسی زبان هم در اسپاتیفای استریم می‌شوند.

Podcast Addict

اگر به دنبال تنوع بالا در پادکست می‌گردید، حتما Podcast Addict را امتحان کنید. این اپلیکیشن پیش از ۷۵۰ هزار پادکست، ۱۲۰ هزار ایستگاه رادیویی پخش زنده و بالغ بر ۲۰ هزار کتاب صوتی را پشتیبانی می‌کند و محتواهایی اختصاصی دارد که در جاهای دیگر پیدایشان نمی‌کنید.

خود اپلیکیشن هم از منظر فنی فوق‌العاده‌است. پشتیبانی از کانال‌های یوتیوب و توییچ، تغییر سرعت پخش، رد کردن قسمت‌های سکوت و پشتیبانی از کروم کست از دیگر قابلیت‌های Podcast Addict به شمار می‌آیند. ولی متأسفانه اپلیکیشن رایگان نیست و در استفاده از آن باید تبلیغات را تحمل کنید.

شنوتو

طرفداران پادکست‌های فارسی همیشه می‌توانند روی شنوتو برای دسترسی به محتوای مورد علاقه‌شان حساب باز کنند. این پلتفرم انتشار پادکست بومی به شکل رایگان عرضه شده، هر چند بعضی ویژگی‌هایش با پرداخت درون‌برنامه‌ای آزاد می‌شوند.

شنوتو تقریبا همه امکانات پلی بک اپ‌های پادکست خارجی (پخش آفلاین، تغییر سرعت، بازپخش و …) را فراهم کرده و از نظر موضوعی تنوع بسیار بالایی از پادکست‌ها را شامل می‌شود. پادکست‌های موسیقی، ورزشی، تاریخی، علم و تکنولوژی، آموزش زبان و کتاب‌های صوتی ارزشمند محتواهایی هستند که در این اپ میزبانی پادکست ایرانی ارائه می‌شوند.

ناملیک

ناملیک هم یکی دیگر از گزینه‌های بومی است که برای شنیدن پادکست می‌توانید به سراغش بروید. محبوب‌ترین پادکست‌های فارسی‌زبان مثل چنل‌بی، فردوسی‌خوانی، رادیو مرز، کرن و دایجست در ناملیک حضور دارند و قابل دانلود و گوش کردن آفلاین هستند.

ناملیک در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار شنونده فعال ماهانه دارد که این آمار روز به روز در حال افزایش است. اگر صرفا به دنبال پادکست‌های فارسی زبان هستید، در کنار شنوتو ناملیک هم جزو گزینه‌هایی است که حتما باید در گوشی داشته باشید.

به نظر شما کدام برنامه در این زمینه بهتر عمل می کند ؟ نظراتتون رو برای ما به اشتراک بگذارید . . .

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

Rouzbeh

روزبه هستم، مدیر و مسئول سایت (بیا تو اینجا)، اینجانب تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار را دارم، 9 سال سابقه در زمینه وبلاگ نویسی و تولید محتوا، و 9 سال در زمینه طراحی و مدیریت سایت، که در مجموع 18 سال سابقه در این حوزه را دارا میباشم، و در زمینه هایی مانند امور کامل خدمات کامپیوتری و همچنین بصورت تخصصی در کار طراحی سایت و کانفینگ شبکه خصوصی مجازی فعالیت دارم

تبلیغات

نظرات کاربران

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و مـــتوجه نــویسندگان و سایر کـــاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تــبلیغاتی و یا حـــمایتی و از این نوع دسته ها باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیـــدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب هم شاید بپسندید . . .