بررسی HP Reverb G2
نوشته شده توسط Rouzbeh
2 سال پیش
بررسی Valve Index
نوشته شده توسط Rouzbeh
2 سال پیش
بررسی HTC Vive Cosmos and Cosmos Elite
نوشته شده توسط Rouzbeh
2 سال پیش

چگونه یک اتاق گیمینگ بسازیم؟

ساخت یک اتاق گیمینگ ازجمله کارهایی است که احتمال هر گیمری به انجامش فکر می‌کند. در این مقاله به لوازم ضروری اتاق گیمر و همچنین نحوه ساخت یک اتاق گیم خواهیم پرداخت. با بیا تو اینجا همراه شوید

«چگونه یک اتاق گیمینگ بسازیم؟» شاید در نگاه اول با برخوردن به چنین سؤالی از خود بپرسید چه نیازی برای انجام این کار وجود دارد؟ اما حقیقت امر آن است که اگر شما هم جزو افرادی باشید که کمی جدی‌تر از بقیه بازی‌های ویدئویی و به‌طور کلی دنیای گیمینگ را دنبال می‌کنید، همواره در گوشه ذهن خود این آرزو را داشته‌اید یک اتاق گیمینگ حرفه ای یا غیرحرفه‌ای داشته باشید که مختص خودتان باشد و بتوانید دوستان خود را نیز به آن دعوت کنید و ساعت‌ها سرگرم بازی‌های مختلف شوید.

لوازم مورد نیاز بهترین اتاق گیمینگ

داشتن یک اتاق گیم راحت برای تجربه هرچه بهتر و لذت‌بخش‌تر بازی‌ها حیاتی است. اما مهمترین کاری که پیش از طراحی اتاق گیمر باید انجام دهید، خرید وسایل اتاق مخصوص بازی است. مانند نورپردازی، صندلی و دیگر وسایل مخصوص بازی. در ادامه به چند نمونه از وسایل مورد نیاز اتاق گیمینگ ایرانی خواهیم پرداخت.

۱٫ پیداکردن مکان مجزا برای اتاق اتاق گیمر

اولین قدمی که در این «اموزش ساخت اتاق گیمینگ» باید بردارید، پیداکردن مکانی در خانه‌تان برای این منظور است که بدون شک سختی‌های خود را دارد؛ چراکه اتاق یا فضای اضافه‌ای که در خانه خود دارید، ممکن است متعلق به انباری یا اتاق نشیمن یا اتاق مهمان باشد؛ اما در برخی مواقع پیدا کردن فضایی مجزا به‌منظور طراحی اتاق گیمر دور از دسترس نیست. نهایتا برای تحقق این امر می‌توانید از اتاق شخصی خود استفاده کنید؛ اما در نظر داشته باشید که ایدئال‌‌ترین حالت برای ساخت اتاق گیمینگ خفن مجزا یا در نبود آن زیرزمین خانه است.

موارد بسیاری درباره تبدیل زیرزمین خانه به یک اتاق مخصوص بازی مجهز وجود دارند و در طراحی اتاق خود می‌توانید از آن‌ها الهام بگیرید. علاوه‌بر‌این، در نظر داشته باشید برخلاف یک اتاق گیمینگ کوچک، فضای مدنظر هرچه بزرگ‌تر باشد، دست شما در چیدمان وسایل اتاق مخصوص بازی و دکوراسیون اتاق گیمینگ آن بازتر خواهد بود.

۲٫ تلویزیون

دومین وسیله‌ای که در «ساخت اتاق گیمینگ با کمترین هزینه» به آن احتیاج خواهید داشت، تلویزیون است که عضو بی‌چون‌وچرای تمام اتاق های گیمینگ محسوب می‌شود. به‌غیر از این، در نظر داشته باشید تلویزیونی که در اتاق مخصوص بازی خود قرار می‌دهید، هرچقدر بزرگ‌تر باشد، بهتر است. ممکن است وسوسه شوید تلویزیون ۱۲ اینچی کارکرده در اتاق مخصوص بازی خود قرار دهید؛ اما اگر بلندمدت فکر می‌کنید، بهتر است در حد توان مالی خود تلویزیون بزرگ‌تر تهیه کنید.

به‌عنوان مثال، تلویزیون ۳۲ اینچی برای قرارگیری در اتاق گیمر گزینه مناسبی به‌نظر می‌رسد. حتی در نبود آن تلویزیون ۲۴ اینچی هم می‌تواند پاسخ‌گوی نیازهایتان باشد. البته اگر توان آن را دارید که تلویزیون‌های بزرگ‌تر با ابعاد ۴۵ اینچ و بیشتر نیز در اتاق گیمینگ PS4 قرار دهید، توصیه می‌کنیم این کار را بکنید؛ چرا که تجربه گیمینگتان همان‌قدر بهتر خواهد شد.

۳٫ کاناپه یا مبل راحتی

سومین وسیله‌ای که در ساخت «بهترین اتاق گیمینگ معمولی» به آن نیاز دارید، کاناپه یا مبل راحتی است که از دیگر نیازهای مبرم تمام اتاق های گیمینگ محسوب می‌شود. در طراحی بهترین اتاق گیمینگ PS4 خود با گنجاندن کاناپه روبه‌روی تلویزیون، یکی از تکه‌های دیگر این پازل را تکمیل خواهید کرد. البته در نظر داشته باشید به‌جای کاناپه می‌توانید از مبل راحتی و صندلی‌های گیمینگ یا هر وسیله دیگری استفاده کنید که وظیفه کاناپه را انجام می‌دهد.

در انتخاب مبل یا کاناپه خود علاوه‌بر موضوع راحتی تعداد افرادی را در نظر بگیرید که معمولا از اتاق مخصوص بازی شما استفاده خواهند کرد. برای گرفتن ایده درباره نوع مبل یا کاناپه‌ای که در اتاق مخصوص بازی خود می‌خواهید استفاده کنید، می‌توانید از عکس‌های بی‌شمار موجود در اینترنت یا مشورت با دوستانتان استفاده کنید.

۴٫ دیگر وسایل مورد نیاز اتاق گیمینگ

در این قسمت به برخی از «لوازم اتاق یک گیمر» اشاره می‌کنیم که هریک به‌نوبه خود می‌توانند کیفیت تجربه گیمینگ شما را افزایش دهند :

  • سیستم صوتی سوراند (Surround): از جمله تجهیزات بسیار مناسب برای اضافه‌کردن به اتاق شماست که تجربه بازی‌های رایانه‌ای را به‌طور درخورتوجهی لذت‌بخش‌تر خواهد کرد؛
  • میز قهوه: در طراحی اتاق خود می‌توانید آن را کنار کاناپه یا روبه‌روی آن قرار دهید و نوشیدنی‌ها یا لوازم دیگر خود را روی آن بگذارید؛
  • یخچال یا جایخی کوچک: می‌توانید نوشیدنی‌های خود را درون آن قرار دهید و دسترسی بهتری به آن‌ها داشته باشید و در پذیرایی دوستان خود نیز از آن استفاده کنید؛
  • پوسترهای بازی‌های رایانه‌ای: این‌ها ماهیت اتاق شما را مشخص‌تر می‌کنند و می‌توانید از پوسترهای بازی‌های محبوب خود استفاده کنید؛
  • پنکه: کارکرد آن مشخص است و در مواردی که شما یا دوستانتان احساس گرما می‌کنید، می‌تواند بسیار کارآمد باشد؛
  • سیستم گیمینگ مجزا: اگر توانایی تهیه آن را داشته باشید، می‌تواند به حرفه‌ای‌ترشدن اتاق کمک کند. البته این مورد سلیقه‌ای و بسته به نیازهای شماست.
  • اینترنت پرسرعت: ازطریق آن می‌توانید روی ایکس باکس یا پلی استیشن خود حالت‌های چندنفره را نیز تجربه کنید. این مورد به‌ویژه زمانی بیشترین کارایی دارد که به اتاق مخصوص بازی خود مهمان دعوت کنید.

بهترین اتاق های گیمینگ

برای ساخت اتاق گیمر و طراحی آن بهتر است همیشه سلیقه خودتان را مدنظر قرار دهید چرا که این شما هستید که می‌خواهید ساعت‌ها در آن اتاق به انجام بازی‌های موردعلاقه خود بپردازید. با این حال این به این معنی نیست که حتما باید از صفر تا صد دیزاین اتاق گیمینگ را خودتان انجام دهید. می‌توانید از اتاق مخصوص بازی افراد دیگر هم الگو بگیرید. برای مثال عکس اتاق گیمینگ نینجا یا سایر اتاق گیمر ها می‌توانند الگوهای خوبی باشند.

۱٫ اتاق مخصوص بازی کتابخانه گیم

در طول سال‌ها، گیمرهای حرفه‌ای معمولا مجموعه وسیعی از عناوین دلخواه خود و کنسول‌ها و لوازم گیمینگ دیگر را گردآوری می‌کنند. برای فردی که به‌صورت جدی دنیای بازی‌های رایانه‌ای را دنبال می‌کند، شاید یکی از بهترین ایده‌ها برای طراحی اتاق گیمر اختصاص‌دادن فضای مشخصی از این اتاق به کتابخانه باشد.

البته کتابخانه‌ای که به‌جای کتاب به شما امکان دهد به‌راحتی به تمام مجموعه بازی‌های مختلف خود دسترسی داشته باشید. در تصویر بالا کاربست هوشمندانه این ایده به‌همراه خلاقیت طراحان در نورپردازی اتاق گیمینگ به‌خوبی جلوه پیدا کرده است.

۲٫ اتاق گیم به‌همراه سیستم صوتی سوراند

اگر بودجه‌تان اجازه می‌دهد، یکی دیگر از بهترین روش‌ها برای افزایش کیفیت تجربه گیمینگ شما، افزایش تجربه صوتی و تصویری است. صفحه‌نمایشی بزرگ به‌خوبی می‌تواند توجه تمامی افرادی را جلب کند که به اتاق گیم شما وارد می‌شوند؛ اما در نظر داشته باشید یک اتاق مخصوص بازی درکنار این صفحه‌نمایش، به اسپیکرهای مختلف با اندازه‌های متفاوت نیز مزین است. با گذاشتن صفحه‌نمایش بزرگ در اتاق خود همیشه در نظر داشته باشید بهتر است در نورپردازی اتاق، با اضافه‌کردن چند نور تأکیدی، به افزایش کیفیت نورپردازی و راحتی چشمانتان کمک کنید.

۳٫ اتاق گیمینگ PS4 مینی‌مال

برخی از اتاق‌ های گیمینگ در طراحی خود این حقیقت را تا حد زیادی مخفی می‌کنند که فضایی داخلی به گیمینگ اختصاص دارد و از این طریق کارکردهای اتاق مدنظر را گسترش می‌دهند. در تصویر بالا، خطوط سفید سبب شده‌اند که فضای مدنظر ازنظر بصری بزرگ‌تر به‌نظر برسد و استفاده صحیح از موتیف‌ها و آیتم‌ها نیز سبب شده تم بازی‌های رایانه‌ای نیز به آن اضافه شود.

با آنکه در این تصویر میزان زیادی نور طبیعی وجود دارد، این قضیه همواره مهم است که در نظر داشته باشید منبع اصلی نور هنگام بازی‌کردن باید ازطریق خود صفحه‌‌نمایش باشد. نهایتا کاناپه و المان‌های دیگری که برای نشستن قرار گرفته‌اند، کمک می‌کنند این اتاق هم برای گیمینگ انفرادی و هم گیمینگ دست‌جمعی گزینه مناسبی باشد.

۴٫ اتاق گیم متمرکز

در تصویر بالا، مشاهده می‌کنید چگونه طراحی اتاق گیمینگ از نحوه جای‌گیری کروی بهره برده است تا هم چشم و هم گوش را به‌سمت مرکز، یعنی همان صفحه‌نمایش، متمرکز کند. در گوشه‌های تلویزیون و  پایین آن سه عدد اسپیکر کوچک، اما قدرتمند دیده می‌شود که با اسپیکرهایی آویخته از سقف ترکیب می‌شوند تا تجربه سوراند واقعی را به‌ارمغان بیاورند.

همچنین، زاویه‌های عجیب دیوارهای اتاق با قراردادن وسایل اتاق به حالت نیم‌کره جبران شده‌ است. رنگ روشن دیوارها و اجزای دکور نیز با استفاده از رنگ سیاه در کاناپه و اجزای دیگر جبران شده و کنتراست لذت‌بخشی را ایجاد کرده است و چشم را نیز به‌سوی مرکز ترکیب بیش‌از‌پیش سوق داده است.

۵٫ گوشه گیمینگ در اتاق نشیمن

در بسیاری از خانه‌ها، دکوری که برای اتاق نشیمن طراحی می‌شود، اغلب بر فضای آن غلبه می‌کند تا تمرکز اصلی روی تلویزیون باشد. در تصویر بالا، چینش‌های معمول اتاق نشیمن بدون تغییر باقی مانده‌اند و در‌عین‌حال، میزی به‌همراه یک صندلی به گوشه اتاق افزوده شده‌اند تا مکانی دنج برای لذت‌بردن از بازی‌های دلخواهتان فراهم شود.

با اضافه‌کردن نورپردازی رنگی به دور قاب تلویزیون به‌همراه استفاده از آباژور که فضا را به‌خوبی تلطیف کرده، نورپردازی پس‌زمینه خوبی انجام گرفته است. در جای‌گیری لوازم اتاق گیمینگ نیز همانند استند هدفون نهایت هوشمندی به‌کار رفته است تا از شلوغ‌کردن فضای داخلی و انتقال وسایل گیمینگ به بخش اصلی اتاق نشیمن جلوگیری شود.

۶٫ اتاق گیم با نورپردازی موکد

در انواع کوچک‌تر اتاق گیم، شاید مشکل اصلی فراهم‌کردن مقدار صحیح نور پس‌زمینه باشد؛ چراکه در‌غیراین‌صورت چشم بازیکن با نگاه‌کردن به صفحه‌نمایش اذیت خواهد شد. در برخی از اتاق های گیمینگ، نورهای تعبیه‌شده در سقف به‌همراه نورهایی که از گوشه‌های قفسه‌ها می‌تابند، دست‌به‌دست‌ هم می‌دهند تا درعین آنکه به روشنایی فضا کمک شود، بازیکن از کنش اصلی موجود در مرکز صفحه نمایش غافل نشود. لوازم اتاق گیمینگ با رنگ‌های تیره و استفاده از رنگ‌های مات هم کمک می‌کنند تأکید اصلی روی صفحه‌‌نمایش باقی بماند. نهایتا مبل و میز کناری آن کمک می‌کنند افراد تماشاگر بازی مکان مناسبی برای نشستن در اتاق داشته باشند.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

Rouzbeh

روزبه هستم، مدیر و مسئول سایت (بیا تو اینجا)، اینجانب تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار را دارم، 9 سال سابقه در زمینه وبلاگ نویسی و تولید محتوا، و 9 سال در زمینه طراحی و مدیریت سایت، که در مجموع 18 سال سابقه در این حوزه را دارا میباشم، و در زمینه هایی مانند امور کامل خدمات کامپیوتری و همچنین بصورت تخصصی در کار طراحی سایت و کانفینگ شبکه خصوصی مجازی فعالیت دارم

تبلیغات

نظرات کاربران

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و مـــتوجه نــویسندگان و سایر کـــاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تــبلیغاتی و یا حـــمایتی و از این نوع دسته ها باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیـــدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *