جمعه 1 آذر 1387   
بزرگترين پاتوق جووناي ايروني :: مشاهده موضوع - انتقاد از نحوه اداره باشگاه استقلال
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست بزرگترين پاتوق جووناي ايروني » فوتبال » استقلالی ها

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
انتقاد از نحوه اداره باشگاه استقلال
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
p30ex2
مدیر ارشد
مدیر ارشد

عضو شده در: 18 آذر 1386

تشکر شده 38 بار در 37 پست

يورو: 9028
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: جمعه 28 تیر 1387 - 22:07    عنوان:  انتقاد از نحوه اداره باشگاه استق پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

انتقاد از نحوه اداره باشگاه استقلال

انتقاد از نحوه اداره باشگاه استقلال، پورحیدری

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران گفت: من تنها درباره نحوه اداره باشگاه استقلال حرف دارم و به هیچ وجه بحث فرد خاصی مطرح نیست.

منصور پورحیدری در گفتگو با ایسنا، پیرامون انتقاداتش نسبت به وضعیت باشگاه استقلال تهران، اظهار كرد: من در باشگاه استقلال با شخص خاصی مشكل ندارم و به هیچ وجه بحث حضور یا عدم حضور فرد را مطرح نكردم؛ تنها درباره نحوه اداره استقلال حرف و بحث دارم كه در آینده نزدیك این مسایل را پی‌گیری خواهیم كرد.

وی در خصوص حضورش نیافتنش در نشست‌های هیئت مدیره باشگاه افزود: امروز عازم سفر هستم و پس از بازگشت در خدمت زریبافان، دانشجو و مسئولان باشگاه خواهم بود تا درباره این موضوع بحث و تبادل نظر كنیم؛ این مساله صرفا یك اختلاف سلیقه است كه امیدوارم هرچه سریعتر حل شود، ضمن این كه مشغله كاری ناشی از حضور در فصل نقل و انتقالات باعث شد تا نتوانیم تا حد كافی در‌این باره جلسه داشته باشیم.

مدیرفنی باشگاه پاس همدان همچنین درباره آخرین وضعیت نقل و انتقالات تیم فوتبال پاس، به ایسنا گفت: لیست بازیكنان تیم فوتبال پاس برای فصل آتی تقریبا كامل شده است. ما با توجه به از دست دادن چندین بازیكن فصل پیش توانستیم نفرات خوبی را جایگزین كنیم؛ همچنین معتقدم توانستیم در بازار نقل و انتقالات امسال، كاملا بی‌سر و صدا بازیكنان مورد نظرمان كه نیاز كادرفنی هم بود را جذب كنیم. اكنون حدود هشتاد درصد تركیب تیم بسته شده كه فكر می‌كنم تیم قدرتمند و خوبی نسبت به سال گذشته باشد.

وی درباره انتقال محسن یوسفی از تیم استقلال به پاس، نیز تصریح كرد: یوسفی اكنون سرباز شناخته می‌شود و تمایل دارد دوران سربازی‌اش را در تیم پاس همدان بگذراند؛ ضمن اینكه او اكنون با تیم استقلال هم قرارداد دارد و خودش باید در این رابطه مذاكرات را انجام دهد؛ در مجموع قرار شده دفترچه‌ خدمتش را بگیرد و در پاس بازی ‌كند.

پورحیدری در پایان گفت: فكر می‌كنم تركیب تیم پاس تاحدود زیادی به لحاظ جذب بازیكن، كامل شده باشد؛ البته باید بررسی كنیم كه در چه پست‌هایی می‌توانیم بازیكن خارجی بگیریم اما جذب نفرات خارجی هنوز دیر نشده و حتی می‌توان آنها در تعطیلات نیم‌فصل هم جذب كرد. همچنین آخرین فرصت نقل و انتقلات پانزدهم مردادماه است كه تا این تاریخ هم زمان زیادی باقی است.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
:
تشکرها از این تاپیک
p30ex2 از این تاپیک تشکر میکنم 
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید