Amir-Askary
هیئت مدیره

عضو شده در: 10 تیر 1386

يورو: 6300 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: پنجشنبه 12 اردیبهشت 1387 - 15:20 عنوان: مصاحبه با اما روپرت گرینت بازیگر |
|
|
آیا رونالد هم چنان دست و پا چلفتی خواهد بود ؟
او از قسمتهای اول خیلی بهتر شده،اما واقعیت این است که او استعداد ندارد یا بهتر بگویم بیشترین استعدادش در یاد نگرفتن دروس است . او حتی یک جادوی کوچک را به سختی انجام می دهد و تقریبا همه چیز را خراب می کند.
پس چرا مدرسه هوگوارتز را رها نمی کند ؟
وارد شدن به این به اندازه خارج شده آن دشوار است و از طرف دیگر او می خواهد یک جادوگر بزرگ بشود حتی اگر در این حد باشد که شیطنتهای برادرش را تلافی کند . او کمی خنک است اما گاهی وجودش لازم است و حتی ادعا می کنم اگر او از مدرسه بیرون برود هری پاتر بد جوری در تنهایی گیر خواهد کرد. حتی مطمئن هستم دل تماشاگرها برایش تمگ می شود.
اما به نظر نمی آید که رونالد هم این همه اعتماد به نفش داشته باشد ؟
خب ،اگر این طور بود در مواجهه با هری پاتر ،شما متوجه توانایی های پاتر نمی شدید در ضمن مقدار قابل توجهی از این مسئله ارثی است و به پدر و مادر رونالد باز می گردد باید به خاطر داشته باشید هری پاتر یک شخصیت نشان دار شده است و در قیاس با بقیه شاگردان هوگوارتز امتیازات ویژه ای دارد .
رابطه ات با هم بازی هایت رادکلیف و اما واتسون چطور است ؟
ما سه نفر دوستان خوبی هستیم اما معمولا این من و دانیل هستیم که با هم همه جا ظاهر می شویم
آیا در تعداد هواداران با دانیل در رقابت هستی ؟
نه ، قدر مسلم همیشه قهرمان داستان هواداران اصلی و بیشتری را به خود جلب می کند ، من هم دوستانی دارم که به من افتخار می کنند اما نه به اندازه دانیل ،البته وقتی با هم باشیم ابتدا او را می بینند و بعد متوجه من می شوند. _________________ "برای نزدیکتر و نزدیکتر شدن به خداوند،
باید از "من" و "مال من" هرچه دورتر و دورتر بشوی"
مهرباباجی |
|