از این بالاتر هم زدم ولی فعلا شما به همین برسین کافیه.
خلاصه ما اینیم دیگه. [smilie=adams.gif] _________________ زندگی مثل یه جاده توی یه دشت قشنگه، تمام لذت هاتو از منظرهاش ببر، چون ته این جاده یه تابلو نصب شده که روش نوشته:"DOUR ZADAN MAMNOO"
[smilie=computer.gif] _________________ ممنون که به روی خودتون نیاوردین که من کمک می خوام
بازم به بچه هایی که تو سایت قبلی با هاشون بودم با اینکه با من قهر بودن ولی خیلی هوامو داشتن
من هم کم آوردم قبول می کنم . ولی تا فردا یک رکورد میزنم فقط برایرو کم کنی دخمر جونی (نیوشا ) [smilie=ehteram.gif] _________________ PROFESSIONAL AUDIO RECORDING, MIXING, EDITING AND MASTERING
دیگه کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟ _________________ زندگی مثل یه جاده توی یه دشت قشنگه، تمام لذت هاتو از منظرهاش ببر، چون ته این جاده یه تابلو نصب شده که روش نوشته:"DOUR ZADAN MAMNOO"
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3
صفحه 3 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید