pooya
تک مدال نقره ای

عضو شده در: 3 فروردین 1387
يورو: 557 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: سهشنبه 11 تیر 1387 - 01:46 عنوان: مصاحبه با نیکلاس کیج |
|
|
آيا از طرفداران فيليپ ديک هستي؟
-- البته. عاشقشم.شيفته تخيل فيليپ هستم.
- فکر مي کني چرا کارهاي او اين روزها اين قدر طرفدار دارد؟
-- چون او با وقايع همان طور برخورد مي کند که وجود دارند.ايده ي استفاده از بدل اولين بار از فيلم هاي او شروع شد.ما حيوان ها را شبيه سازي مي کنيم و از ربات ها براي انجام دادن کارهاي انسانها استفاده مي کنيم. در مورد پيش اگاهي يا اطلاع از اينده هم بايد بگويم که اين همان کاري است که ما در زندگي روزمره مان انجام مي دهيم.ما درباره کارهايي که مي خواهيم انجام دهيم از قبل فکر مي کنيم.من فکر مي کنم انگشت ديک روي نبض اجتماع قرار دارد. او براي هر برهه از زمان چيزي در استين دارد.
- اين همان چيزي بود که از next مي خواستي؟
-- بله. دنبال شخصيتي مي گشتم که تا حالا بازي نکرده باشم.قبلاً چنين نقشي بازي نکرده بودم.مردي که مي تواند دو دقيقه زودتر از سايرين اينده را ببيند،فرصت خوبي را براي من فراهم کرد که خودم را نشان دهم.من هيچ وقت به چيزي که دارم راضي و قانع نيستم. دوست دارم شانس هاي مختلفي که در خانه ام را مي زند امتحان کنم.فيلم ،شرايط خاصي را براي من فراهم کرد.وقتي فيلم را مي بينيد چه احساسي به شما دست مي دهد؟ وقتي فيلم را روي حرکت اهسته قرار مي دهيد تا ببينيد من چگونه اينده را پيش بيني مي کنم ، دچار اضطراب نمي شويد؟
- آيا خودتان تجربه شخصي اين جورموارد ماورايي را داريد؟
-- خب ، من ذهن بازي دارم.تاکنون چنين چيزي را تجربه نکرده بودم.چنين انساني را تا به حال نديده بودم.امابه اين معني نيست که به اين چيزها اعتقاد نداشته باشم.
- شنيده ايم شما بازنويسي جدي را روي فيلم نامه اعمال کرده ايد؟
-- بله.وقتي فيلم نامه براي بار دوم بازنويسي شد ،کاراکترمن تقريبا محو شده بود.ديگر هيچ نقطه هيجان انگيز و جذابي براي من وجود نداشت. وقتي فيلمنامه را خواندم،اين نکته در ذهنم تداعي شد که قرار است نقش فردي با نيروهاي استثنايي را بازي کنم که مي خواهد نيروهايش را از ديگران پنهان کند و بهترين روش، رفتن در قالب يک فرد شعبده باز است. دنبال راهي بودم که بتوانم با کاراکتر جسيکا يک رابطه عشقي برقرار کنم. در اين فکر بودم که چطور است با دستمال سفره ، يک گل رز درست کنم ،بعد آن را اتش بزنم و درنهايت يک گل رز واقعي از آن بيرون بکشم. بعد تعاريف زيبايي را از افسانه هاي ايتاليايي استخراج کردم.فکر کردم اگر اين کارها را بکنم او مطمئنا مرا مي بوسد.
- شعبده بازيها را خودت ياد گرفتي؟
-- هميشه عاشق جادو و جادو گري بودم.در واقع يکي از آرزوهاي دوران کودکي بود که به حقيقت پيوست.
- خيلي کار سختي بود؟
-- نه ،اتفاقاً خيلي هم سرگرم کننده بود.عاشق جادو گري بودم و به آرزوم رسيدم . در ضمن ،يک گروه قوي جادوگري هم مرا پشتيباني مي کرد.
- next يک PG-13است.يعني فيلمي که بايد با همراهي والدين ديده شود.دوست نداشتيد در فيلمي با رده بندي متفاوت تري بازي مي کرديد؟
-- خب،اين بستگي به سرمايه گذاران دارد.کساني که مي خواهند از فيلم سود مالي ببرند.مسلما يک فيلم PG-13 پر منفعت تر از يک فيلم R-ratedاست.شخصا فکر مي کنم، فيلم خودش بايد سخن بگويد، اين رده بندي ها کار خاصي انجام نمي دهند.من خودم روي رده بندي فيلم به عنوان يک PG-13شک دارم.
- به نظر مي رسد شما علاقه خاصي به لاس و گاس داريد؟
-- خب، لاس و گاس براي من جاي جذابي است. اهل قمار نيستم. ولي مراکز خريد آنجا برايم هيجان انگيز است.به وگاس مي رويد و ميتوانيد از هر چيز ذره اي بچشيد.واي ...خداي من ...خيلي شگفت انگيز است. وگاس ، مثل يک مرکز خريد غول پيکر است.براي من که شهرخوش شانسي بوده است.دقيق نمي دانم چند فيلم در اين شهر بازي کرده ام...ترک لاس و گاس، ماه عسل در لاس و گاس ، هميشه با هم و حالا "next". |
|