بچه ها بازی سپاهان دیگه نمی تونید شرکت کنید دقیقه 80 هستش 3- 3 مساوی دعا کنید مساوی بشه [smilie=khande2.gif] _________________ MoHamAd
Fire
In Admin www.ACpersepolis.com
Go In Site AC
پرسپولیس یک صفر برد خودم 100 امتیاز گیرم اومد امیر منتطرما [smilie=mariz2.gif] _________________ MoHamAd
Fire
Go In Site AC
پرسپولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییس شیرررررررررررررررررررررررررررررههههههههه [smilie=naazi.gif] [smilie=mast.gif] [smilie=naazi.gif] [smilie=shekamoo.gif] [smilie=gerye.gif] [smilie=mast.gif] [smilie=naazi.gif] _________________ MoHamAd
Fire
Go In Site AC
به به ممنون امیر جون دستت درد نکنه بچه ها دید که الکی نیست پس در بازی بعدی حتما پیشبینی درست کنید منم با توجه به بازی گفتم که درست بوود که خودتومنم دیدین که من قبل از بازی گفتم و هیچ شکی توش نبوود _________________ MoHamAd
Fire
Go In Site AC
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید